Članci

Svjetski dan artritisa: 12. listopada 2021

Svjetski dan artritisa: 12. listopada 2021

Svjetski dan artritisa (WAD)  globalni je dan svijesti o artritisu koji se svake godine obilježava 12. listopada. WAD ima za cilj diljem svijeta podići svijest o postojanju i utjecaju reumatskih i mišićno-koštanih bolesti, često nazivanih RMD.

Pharmabiz dijalog

Pharmabiz dijalog

Predstavljamo vam jedan dijalog koji je naš predsjednik Neno Horvat imao sa doc.dr. Miroslavom Mayerom, a koji se odnosi upravo na ponašanje koje se očekuje od nas pacijenata u ovim “ludim” pandemijskim vremenima.

Upute za pacijente KB Dubrava

Upute za pacijente KB Dubrava

Dopuna objave:
Dragi članovi i oni koji nas pratite,
Ovo su korisne informacije za pacijente KB Dubrava, Zavoda za reumatologiju, imunologiju i alergologiju.

ZA SVE NA BIOLOŠKOJ TERAPIJI

ZA SVE NA BIOLOŠKOJ TERAPIJI

Obzirom na nastalu situaciju sa virusom COVID-19 (coronavirus) za Vas prenosimo preporuke krovne Europske organizacije namijenjene oboljelima koji se nalaze na biološkoj terapiji, dok se u prilogu nalazi i tekst u izvorniku.

Ponosnih 10 godina

Ponosnih 10 godina

11. listopada, uoči Svjetskog dana artritisa simbolično smo obilježili 10 godina od osnivanja, 10 godina rada i aktivnosti usmjerenih na poboljšanje zdravstvenog stanja i kvalitetniji život oboljelih od upalnih reumatskih bolesti.

10 GODINA REMISIJE!

10 GODINA REMISIJE!

2019. godina značajna je za udrugu Remisija, iza nas je 10 godina od osnivanja. Naš prvi jubilej, na koji možemo i trebamo biti ponosni. Kada smo krenuli, na biološkoj nas je u Hrvatskoj bilo 200-250, danas nas je 4000-4500!