Upute za pacijente KB Dubrava

DOPUNA OBJAVE

Dragi članovi i oni koji nas pratite, Ovo su korisne informacije za pacijente KB Dubrava, Zavoda za reumatologiju,imunologiju i alergologiju.

Obzirom da se iz dana u dan situacija sve više kristalizira i dolazimo do novijih i potpunijih informacija, tako se i naše obavijesti za vas mijenjaju i nadopunjuju. Ova obavijest nadopunjuje prethodnu s korisnim brojevima telefona i e-mail adresama: KBC Zagreb je izmijenio broj telefona, a KBC Osijek dopunio svoje podatke.

Bez obzira na to, svakako i dalje stoji opis koraka za mail komunikaciju sa KBC Zagreb (Rebro) za pacijente iz Zagreba, dok svi ostali, koji nisu iz Zagreba, a njihov reumatolog je do sada bio u KB Dubrava, obraćaju se prema mjestu stanovanja navedenim KBC-ovima.

Ovo je i službena objava KB Dubrava.

Neno Horvat Predsjednik Remisije

* * *

Dragi svi, DOPUNA OBJAVE sa kontaktom reumatologije na Rebru, obzirom da je telefon vrlo često zauzet upitima pacijenata. Dakle, prvo trebate svojem liječniku opće prakse reći neka pošalje za Vas uputnicu A 5 (to je inače uputnica za konzultaciju bez pregleda) na sljedeći mail: predbiljezbe.imunologija.poliklinika.int8@kbc-zagreb.hr

nakon što to liječnik učini, Vi pošaljite na isti mail Vaš zadnji nalaz, povijest bolesti, što već i napišite da je Vaš liječnik poslao za Vas uputnicu A 5.

Nakon toga čekajte da Vas pozovu na preuzimanje terapije.

Neno Horvat Predsjednik Remisije

* * *

Poštovani,

kako smo najavili, čim saznamo nove i službene informacije za pacijente KB Dubrava, objaviti ćemo ih.

Ovim putem objavljujemo upute za pacijente KB Dubrava.

Hvala što nas pratite

Neno Horvat predsjednik Remisije