Pridruži se milenijskoj fotografiji i maši za artritis!

Ponekad i maleni zamah nama oboljelima od upalnih reumatskih bolesti predstavlja veliki napor. Mašite s nama za artritis i pridružite nam se na milenijskoj fotografiji, kako bismo zajedno proširili glas o oboljelima. Budite dio milenijske fotografije „Maši za artritis“ koju će Udruga Remisija snimiti u suradnji s fotografom Šimom Strikomanom u nedjelju 12. listopada u 13 sati na zagrebačkom Rooseveltovu trg kod muzeja Mimara, u sklopu obilježavanja Svjetskog dana artritisa.

Cilj Udruge Remisija osigurati je bolju dostupnost biološke terapije oboljelima od upalnih reumatskih bolesti, a važan korak u njegovu postizanju je i puna primjena registra oboljelih. Kako bi se čuo glas svih onih koji žele pomoći, tijekom dva dana (12. i 13. listopada) na Cvjetnom trgu, prikupljat ćemo potpise podrške za punu primjenu registra, kako bi svi koji ispunjavaju uvjete ostvarili pravo na biološku terapiju.

Svog glas za punu primjenu registra možete dati i putem linka: http://remisija.hr/vas-glas-za-punu-primjenu-registra-2/

Registar oboljelih od upalnih reumatskih bolesti popunjavaju licencirani reumatolozi u reumatološkim ambulantama u Hrvatskoj. Upisom podataka u registar dobiva se stvarna slika o bolesnicima i njihovim potrebama na razini cijele zemlje što dozvoljava utemeljeno planiranje financijskih sredstava za lijekove i druge oblike liječenja, pa tako i prijeko potrebnu biološku terapiju.

Svojim glasom za biološku terapiju i punu primjenu registra pomozite nam oboljele vratiti u život!