Svjetski dan artritisa 2020

POZIV

Dragi svi,

Ovim putem vas pozivamo na virtualnu radionicu pod nazivom „Kretanje+prehrana = kvaliteta života“, koju ćemo održati 12.listopada 2020. godine od 17.00 sati, na Svjetski dan artritisa.

Na objavi vidite raspored odvijanja i teme, te vas ovim putem pozivamo da se prijavite na mail udruge, sa svojom mail adresomNAJKASNIJE DO 11.10.2020. U 22.00.

Tijekom 12.10. ćemo vam na vašu mail adresu poslati link za prijavu na Zoom priključenje.

Ova 2020. godina je, znamo već svi, godina koju treba resetirati, iz jednostavnog razloga pandemije uzrokovane virusom COVID-19. Upravo iz tog razloga smo se odlučili Svjetski dan artritisa, 12. listopada obilježiti jednom ovakvom virtualnom radionicom. To, naravno, ne znači da tijekom ove godine nismo ništa radili u interesu pacijenata koje udruga Remisija okuplja. Naprotiv, u početku pandemije COVID-19 vrlo aktivno smo sudjelovali u kreiranju zdravstvene politike, organizacije liječenja, prijema i skrbi za oboljele, što svi vi naravno, niste vidjeli direktno, ali ste zasigurno osjetili i primjetili, jer nitko nije niti u jednom trenutku ostao uskraćen za svoju terapiju ili pregled, možda se dogodio samo prolongirani pregled.

S nadom da će budućnost, pa makar i kroz „novo normalno“ izgledati bolje i da ćemo se imati priliku vidjeti na nekom okupljanju, pozdravljam vas i nadam se odazivu na predstavljenu radionicu, koju uostalom radimo za sve vas.

Predsjednik udruge Remisija
Neno Horvat