Članom postajete uplatom 100kn godišnje na žiro-račun ADDIKO BANK HR 3425 0000 91101 292343 i popunjenom pristupnicom s podacima:

Powered by BreezingForms

Pristupnice možete preuzeti i u PDF formatu:

te uz potvrdu o uplati poslati poštom na adresu Udruge Vinogradi 91, 10 000 Zagreb s naznakom: Udruga Remislija ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (gore navedeni podaci mogu biti upisani i poslani mailom, prijavnica nije obvezna).

Temeljem članka 13. Zakona o udrugama („Narodne novine“, broj 74/14), redovna skupština udruge REMISIJA, udruge bolesnika s reumatoidnim artritisom, sličnim i srodnim bolestima, koji se liječe biološkom terapijom održana 29.03.2016. godine, donijela je slijedeću ODLUKU O IZMJENI I DOPUNI STATUTA:

„Naziv Udruge je : REMISIJA, Udruga oboljelih od upalnih reumatskih bolesti, koji se liječe biološkom terapijom

„Udruga je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unaprijeđenja liječenja oboljelih od upalnih reumatskih bolesti pomoću biološke terapije, odnosno oboljelih od reumatoidnog artritisa RA, psorijatičnog artritisa PsA, spondiloartritisa SpA i dječjeg juvenilnog idiopatskog artritisa JiA.“

S takovom odlukom članovi mogu postati I osobe mlađe od 14 godina za koje vrijedi slijedeća: Napomena: „Za osobu mlađu od 14 godina pisanu izjavu o učlanjivanju u Udrugu daje zakonski zastupnik ili skrbnik, a za maloljetnu osobu s navršenih 14 godina zakonski zastupnik ili skrbnik daje pisanu suglasnost.“

Članarina, kao i donacije koje Udruga dobiva služe za organiziranje raznih akcija u svrhu promicanja potrebe za većom zastupljenošću biološke terapije u liječenju reumatskih bolesti. Pozivamo sve zainteresirane, ljude dobre volje i humanosti na uključenje u Udrugu, jer nikada nitko ne može biti siguran hoće li mu ikada zatrebati liječenje biološkom terapijom (ili nekome njemu dragom).

Back to top