Članom postajete uplatom 100kn godišnje na žiro-račun ADDIKO BANK HR 3425 0000 91101 292343 i popunjenom pristupnicom s podacima:

Dana 25. svibnja 2018. kreće obvezna primjena odredbi Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679. Kako bi i ubuduće bili u mogućnosti informirati Vas i pozivati na događanja REMISIJE, potrebna nam je Vaša suglasnot te Vas stoga molimo da ispunite niže navedenu Izjavu o privatnosti i vratite ju odgovorom na ovaj mail u najkraćem mogućem roku, najkasnije do 01.06.2018. Protekom navedenog roka Vaši podaci biti će izbrisani iz evidencije članstva.

Izjava o privatnosti

Sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 ( Uredba), obavještavamo vas da će podaci koje navedete biti registrirani u našoj bazi podataka te će se obrađivati ručno i automatizirano sukladno Uredbi te nacionalnom zakonodavstvu koje definira provedbu uredbe o zaštiti podataka.

Označavnjem svih ponuđenih opcija dajem izričitu, slobodnu i dobrovoljnu suglasnost - privolu da udruga REMISIJA koristi moje osobne podatke u sljedeće svrhe:

Nositelj podataka je udruga REMISIJA sa sjedištem u Zagrebu, Vinogradi 91 te Vaše osobne podatke koriste samo tajništvo i predsjednik udruge i isti će biti tretirani u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka EU (2016/679).
Vaši osobni podaci neće biti izneseni u treće zemlje koje nisu pod obvezom primjene Opće uredbe o zaštiti podataka.

Ispitanik ima pravo u svakom trenutku povući svoju privolu pisanim putem na info (at) remisija.hr ili zatražiti više informacija o svojim osobnim podacima. U slučaju opoziva privole ili bez ove suglasnosti Vaši osobni podaci biti će izbrisani iz evidencije članstva i nećete više biti u mogućnosti primati informacije ni pozive na događanja udruge REMISIJA.

S poštovanjem,
Nenad Horvat, predsjednik udruge REMISIJA
v.r.

Powered by BreezingForms

Pristupnice možete preuzeti i u PDF formatu:

te uz potvrdu o uplati poslati poštom na adresu Udruge Vinogradi 91, 10 000 Zagreb s naznakom: Udruga Remislija ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (gore navedeni podaci mogu biti upisani i poslani mailom, pristupnica nije obvezna).

Temeljem članka 13. Zakona o udrugama („Narodne novine“, broj 74/14), redovna skupština udruge REMISIJA, udruge bolesnika s reumatoidnim artritisom, sličnim i srodnim bolestima, koji se liječe biološkom terapijom održana 29.03.2016. godine, donijela je slijedeću ODLUKU O IZMJENI I DOPUNI STATUTA:

„Naziv Udruge je : REMISIJA, Udruga oboljelih od upalnih reumatskih bolesti, koji se liječe biološkom terapijom

„Udruga je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unaprijeđenja liječenja oboljelih od upalnih reumatskih bolesti pomoću biološke terapije, odnosno oboljelih od reumatoidnog artritisa RA, psorijatičnog artritisa PsA, spondiloartritisa SpA i dječjeg juvenilnog idiopatskog artritisa JiA.“

S takovom odlukom članovi mogu postati I osobe mlađe od 14 godina za koje vrijedi slijedeća: Napomena: „Za osobu mlađu od 14 godina pisanu izjavu o učlanjivanju u Udrugu daje zakonski zastupnik ili skrbnik, a za maloljetnu osobu s navršenih 14 godina zakonski zastupnik ili skrbnik daje pisanu suglasnost.“

Članarina, kao i donacije koje Udruga dobiva služe za organiziranje raznih akcija u svrhu promicanja potrebe za većom zastupljenošću biološke terapije u liječenju reumatskih bolesti. Pozivamo sve zainteresirane, ljude dobre volje i humanosti na uključenje u Udrugu, jer nikada nitko ne može biti siguran hoće li mu ikada zatrebati liječenje biološkom terapijom (ili nekome njemu dragom).

Back to top