Poštovani posjetitelji stranice udruge Remisija,

Zahvaljujemo vam što ste tijekom ove godine posjećivali našu stranicu, pratili naše aktivnosti ili putem Facebooka ili preko medijskih objava.

Vaše prisustvo na našoj stranici u tako velikom broju samo potvrđuje da smo na dobrom putu, da za oboljele radimo pravu stvar i naravno, daje nam snagu da daljnji angažman.

Puno toga smo postigli ove godine, aktivno smo sudjelovali u povećanju sredstava pri HZZO-u za liječenje oboljelih biološkom terapijom, sudjelovali na međunarodnim skupovima pacijenata vrlo uspješno i zapaženo, osmislili prvi „Mini reumatlon“, reumatlon za male oboljele u sklopu 3. Reumatlona Hrvatskog reumatološkog društva na kongresu HRD-a, prigrlili male oboljele u udrugu, promijenili dio imena te sad okupljamo sve oboljele od upalnih reumatskih bolesti, bili prisutni u medijima kao možda čak nikada do sada…

I još ćemo činiti…i ubuduće

Treba nam Vaša potpora, vaši konstruktivni savjeti, treba nam da budete uz nas jer samo na taj način ćemo moći pomoći drugima kojima je biološka potrebna :)

U osobno ime, ali i u ime svih članova udruge Remisija i onih koji su samo veliki podržavatelji udruge Vama i Vašim obiteljima želim ugodno nadolazeće blagdansko razdoblje, a u narednoj 2017. godini samo jedno:

Zdravlje

 

Neno Horvat
Predsjednik udruge Remisija  


Back to top